HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

3 Boyutlu Zemin Kaplama Nedir?

20-08-2021 10:50
3 Boyutlu Zemin Kaplama Nedir?

3 Boyutlu Zemin Kaplama Nedir?

3 boyutlu zemin kaplama zemin kaplama çeşitleri içerisinde bulunan en gerçekçi ve en dekoratif zemin çeşitlerinden biridir. Epoksi zemin kaplama olarak da bilinen bu zemin kaplama çeşidi son yıllarda çok sık kullanılmaya başlanmıştır. Özellikle dikkat çekici ve estetik tasarımları ile görenlerin ilgisini çeken bu tasarım 3D görünümü ile gerçek hissi yaratmaktadır.

3 boyutlu zemin kaplama modelleri oldukça fazladır. Örneğin bir evin banyosunda marin yani deniz temalı bir çalışma yapılırken oturma odası gibi alanlarda ahşap görünümünü yansıtan desenler kullanılmaktadır.

3D zemin kaplama öne çıkmasını istediğiniz yaşam alanları için kullanılır. Örneğin epoksi zemin kaplama alışveriş merkezi ya da mağaza gibi bir çok kişinin toplu ziyaret ettiği alanlarda ilgi çekmek için de kullanılmaktadır. Bu bağlamda sanat eseri gibi dikkatleri üzerine çeken epoksi kaplama sıra dışı ve etkileyici görünümlere sahiptir.

3 Boyutlu Zemin Kaplama Nasıl Yapılır?

3 boyutlu zemin kaplama nasil yapilir

3 boyutlu zemin kaplama yani epoksi zemin kaplama yapımı oldukça basittir. Sadece 3 boyutlu zemin kaplama yaparken profesyonel bir şekilde yapılması gerekir. Bunun yanı sıratoprak zemin hariç her zemine epoksi kaplama yapılabileceğini belirmek isteriz.

Epoksi zemin kaplama yapılırken öncelikle zeminin düz ve pürüzsüz olması gerekmektedir. Bu yüzden toprak zeminlerde uygulama yapılması mümkün değildir. Zeminde toz, toprak, yağ kir ve benzeri zemin pürüzsüzlüğünü bozacak her türlü atığın temizlenmesi gerekir. Temizlik aşamasının ardından 2 boyutlu zemin kaplama yapımına geçilebilir.

3boyutlu zemin kaplama yapımına başlamadan önce zeminin alt yapısının da hazır olması gerekmektedir. Örneğin zemin alt yapı çalışmalarında su tesisatı gibi daha sonradan zemine zarar verebilecek aksaklıkların önlenmesi gerekmektedir. Bu yüzden su yalıtımlı bir zemin üzerine epoksi kaplama yapılması çok daha uzun ömürlü ve kalıcı bir uygulama sağlayacaktır.

Ayrıca epoksi kaplama modeli seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta en gerçekçi ve en doğal kaplamayı tercih etmektir. Çünkü 3 boyutlu kaplamalar ne kadar gerçekçi olursa o kadar etkileyici bir etki yaratır. Bu yüzden bu işi profesyonel bir şekilde yapan bir firma ile anlaşmanızı öneririz.

Ekip Spor epoksi zemin kaplama konusunda uzman ve başarılı bir firmadır. Oldukça uzun ömürlü, dayanıklı ve estetik görünüme sahip 3 boyutlu kaplama çeşitleri ile kullanıcılarına %100 memnuniyet sağlamaktadır. Bu yüzden zemin kaplama firması seçerken yukarıdaki kriterleri göz önünde bulundurmanızı öneririz.

Epoksi zemin kaplama yapımı ile ilgili detaylı bilgileri inceleyebileceğiniz linki içeriğin başında bulabilirsiniz.

3 BOYUTLU ZEMİN KAPLAMA VİDEOLU ANLATIM 

https://www.youtube.com/watch?v=J9tkFRXAES4

3 Boyutlu Zemin Kaplama Nerelerde Kullanılır?

Epoksi zemin kaplama kullanım alanları oldukça geniştir. Aşağıda epoksi yani 3 boyutlu zemin kaplamanın en çok kullanıldığı alanları görebilirsiniz.

·Ev

·Otel

·Alışveriş Merkezi

·Mağaza

·Kütüphane

·İşyeri

Aşağıda epoksi / 3 boyutlu zemin kaplama örnekleri görebilirsiniz.

3 boyutlu zemin kaplama

epoksi 3 boyutlu zemin kaplama

endüstriyel zemin kaplama

3 boyutlu zemin ornekleri

epoksi zemin cesitleri

epoksi 3D zemin kaplama

,epoksi zemin kaplama

ic mekan epoksi zemin kaplama

epoksi zemin

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.