HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Anahtar Teslim Halı Saha Fiyatları

16-06-2022 16:28
Anahtar Teslim Halı Saha Fiyatları

Anahtar Teslim Halı Saha Fiyatları

Halı saha yapımı farklı bir çok aşamayı beraberinde getirir. Halı sahanın kurulacağı zemin çeşidi (toprak, kum, beton vb) zemin kaplama malzemesi, saha üzerinin açık ya da kapalı oluşu anahtar teslim halı saha fiyatları üzerinde etkilidir. Halı saha yapım aşamaları eksiksiz bir şekilde tamamlandığı zaman anahtar teslim saha yapımı tamamlanmış oluyor. Anahtar teslim halı saha yapmak için öncelikle alt yapı çalışmalarının yapılması ve sahayı kuruluma hazır hale getirmek gerekiyor. Ardından suni çimlerin zemine döşenmesi ve sabitlenmesi gerekiyor. Son olarak sahanın tel çitleri çekiliyor ve aydınlatma ürünleri de dahil olmak üzere tüm eksikler tamamlanıyor. Size futbol oynamaya hazır bir saha bıraktığımız zaman anahtar teslim halı saha yapmış bulunuyoruz.

Ekip Spor olarak Türkiye’nin en iyi halı saha yapımı firmasıyız. Bir çok farklı dalda ve türde anahtar teslim halı saha kurulumu yapıyoruz.Halı sahalarda kullandığımız ve kendi üretimimiz olan suni çimler FIFA onaylı ve akredite edilmiş çimlerdir.Türkiye’nin ilk ve tek FIFA onaylı akredite çimini üreten firmamız aynı zamanda en kaliteli de halı sahasını kuruyor. Hemen sizde anahtar teslim halı saha fiyatları için bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. 30 x 50 halı saha yapım maliyeti için tıklayınız.

Anahtar Teslim Halı Saha Çeşitleri

Anahtar Teslim Halı Saha Çeşitleri 

Halı saha çeşitleri oldukça fazladır. Sahanın büyüklüğü, üstünün açık ya da kapalı oluşu, kullanılan çim sahaların çeşitlenmesine neden olur. Bu kapsamda anahtar teslim halı saha çeşitleri 2’ye ayrılır.

	
  1. 1. Anahtar Teslim Açık Halı Saha

Anahtar teslim açık halı saha yapımında saha üzeri kapatılmaz ve demir konstrüksiyon işleri olmaz. Bu sayede anahtar teslim halı saha maliyeti düşer. Saha bittiğinde anahtar teslim açık halı saha sahibi olmuş olursunuz. Lakin burada unutmayınız ki kış aylarında sahanızda spor yapmak zorlaşacaktır. Bu yüzden de karınız azalacaktır.

	
  1. 2. Anahtar Teslim Kapalı Halı Saha

Anahtar teslim kapalı halı saha yapımında ise saha üzeri ve yanları branda ya da çelik konstrüksiyon ile kapatılır. Bu sayede saha 4 mevsim kullanılabilir olur. Saha yapımı daha uzun sürse de bittiği zaman anahtar teslim kapalı halı saha sahibi olmuş olursunuz. Kar marjınız daha yüksek olur ve sahanız 4 mevsim aktif bir şekilde kullanılır.

Anahtar Teslim Açık ve Kapalı Halı Saha Yapımı

Anahtar Teslim Açık ve Kapalı Halı Saha Yapımı 

Anahtar teslim açık ve kapalı halı saha yapım aşamaları birbirinin aynısı olsa da kapalı halı saha ve açık halı sahanın birbirinden tek farkı çelik konstrüksiyon işleridir. Kapalı halı sahanın üzeri çelik gövde ya da branda ile kapatılarak her mevsim için kullanıma uygun hale getirilir. Bu yüzden anahtar teslimi açık halı sahaya göre daha geç olur. Açık halı sahalar ise daha kısa sürede tamamlanır ve anahtar teslimi yapılır.

İşte sırası ile 5 aşamada anahtar teslim açık halı saha ve kapalı halı saha yapımı;

  1. 1.Saha zemin alt yapı çalışmaları – zeminin düzeltilmesi
  2. 2.Suni çimin zemine serilmesi
  3. 3.Saha etrafının tel çitler ile çevrilmesi – tercihe göre panel çitler de kullanılır.
  4. 4.Çelik konstrüksiyon ile saha üzerinin kapatılması – kapalı halı sahalar için
  5. 5.Saha aydınlatmalarının montajı
  6. 6.Anahtar teslimi

Tüm süreç Ekip Spor profesyonel teknik çalışanları tarafından özenle yönetilmektedir. Halı sahanın öncelikle projelendirilmesi yapılır. Bu projelendirilme size sunulduktan ve onay alındıktan sonra çalışmalara başlanır. Bu süreç kapsamında anahtar teslim halı sahaların yapım aşamaları belli olur. En kısa sürede tamamlanarak size teslim edilir. Anahtar teslim halı saha maliyeti ve fiyatları için hemen bizimle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.