HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Balkona Yapay Çim Halı Kullananlar

14-04-2022 15:32
Balkona Yapay Çim Halı Kullananlar

Balkona Yapay Çim Halı Kullananlar

Balkona yapay çim halı kullananlar son yıllarda oldukça arttı. Bunun sebebi de çim halının kullanım ömrünün uzun olması ve konforlu olmasıdır. Ayrıca şık tasarımı ile balkonunuza bahçe havası katan yapay çim halılar sizin, çocukların ve evcil hayvanların kullanımına uygundur. Balkona suni çim halı nasıl döşenir merak ediyorsanız içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

 

Aşağıda balkona yapay çim halı kullanan kişilerin yorumlarını bıraktık. Bu yorumları inceleyerek siz de yapay çim halı almadan önce bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca yapay çim halı ile ilgili merak ettiğiniz bütün soruların yanıtını aşağıda bulabilirsiniz.

 

- Yapay çim halı balkonuma bahar havası getirdi. Hem yaz hem de kış balkonda baharı yaşıyoruz. İyi ki çim halı ile tanışmışız. Hem konforlu hem de şık tasarımı ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Ekip Spor’a teşekkürler… M.K

- Teras dekorasyonum için araştırma yaparken çim halı ile tanıştım. Yapay çim halıyı teras zeminine döşedikten sonra terasın tüm havası değişti. Gören herkes şık tasarımına ve dokusuna hayran kalıyor. Ekip Spor bu için doğayeni. İyi ki tanışmışım… A.Ş

- Bahçeye yapay çim halı kullananlardan esinlenerek balkonuma çim halı yaptırdım. Ekip Spor sayesinde bahçem mükemmel bir tasarıma kavuştu. Hem şık, hem de doğal.. Alın aldırın… D.Y

- Evde sıkılan çocuğum için balkona yapay çim halı sayesinde mükemmel bir yaşam alanı kurdum. Parktaymış gibi balkonda eğleniyor ve düşme sakatlanma tehlikesi yok. Ekip Spor’a özverili çalışmasından dolayı teşekkür ederim… Ö.M

 

Balkon Çim Halısı ile İlgili Merak Edilenler

Çim halı temizliği nasıl yapılır?

Çim halı temizliği çok kolaydır. Kimyasal içermeyen temizlik malzemeleri yardımı ile çim halıları kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Çoğu zaman sadece su ile temizlemek de yeterli olmaktadır. Çünkü leke tutmaz ve koku yapmaz. Suni çim bakımı için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Balkon çim halısı su geçirir mi?

Balkon çim halısı altında drenaj kanalları bulunur. Bu da kışın kullanıma uygun olması içindir. Yağmur ve kar suyunu zeminde biriktirmeden drenaj oluğundan dışarı atar. Çim halı kullananlar bu sayede yaz kış balkonunu rahatlıkla kullanabilir. Üzerinde su birikmediği için de güvenlidir.

Balkondaki çim halı böceklenir mi?

Balkona serilen çim halı antibakteriyeldir. Böceklenmelere karşı özel malzemelerle korunmaktadır. Bu yüzden herhangi bir böcek veya sinek oluşumu görülmez. Suni çim alırken dikkat edilmesi gerekenler için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Çim halı kullanım ömrü ne kadar?

Çim halı kullanım ömrü en az 10 yıldır. Çünkü çok dayanıklı ve sağlam bir yapısı vardır. Güneş ışınlarından etkilenmez, zamanla rengi solmaz ve kopmalar yaşanmaz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.