HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Beton Zemin Üzerine Çim Uygulama

06-09-2022 15:22
Beton Zemin Üzerine Çim Uygulama

Beton Zemin Üzerine Çim Uygulama

Üzerine peyzaj yapabileceğimiz farklı bir çok zemin çeşidi vardır. Beton zeminler düz ve pürüzsüz yapısı ile en çok karşımıza çıkan zemin çeşididir. Lakin beton zeminler serttir ve peyzaj anlamında yetersizdir. Bu nedenle beton zemin üzerin çim uygulama yaparak şık bir peyzaj çalışması yapabiliriz.

Öyleyse beton zemin üzerine suni çim uygulama nasıl yapılır, uygulama yapılırken nelere dikkat edilmelidir öğrenelim.

Beton Zemin Üzerine Rulo Çim Nasıl Uygulanır?

  1. 1. Zemin Tesviye İşlemi

Beton zemin üzerine rulo çim uygulama yaparken işe zeminden başlamalısınız. Öncelikle zemini düzeltip temizleyiniz. Pürüzlü, girinti çıkıntı olan yerleri doldurmalı ve pürüzsüz bir zemin elde ediniz.

 

  1. 2. Drenaj Kanalı Açılması

Bu zemin tesviye işleminin ardından zemine rulo çimin üzerinde su birikmemesi için drenaj kanalları açınız. Bu sayede yağmurlu havalarsa zeminde su birikmeyecek ve 4 mevsim zemini kullanabileceksiniz. Drenaj kanalı yapmak için zeminde delikler açarak suyun akıp gitmesi için yön belirleyiniz. Hafif bir eğim verilen zeminden suyun akması oldukça kolay olacaktır. İşte bu kadar basit!

  1. 3. Zemine Elastik Katman Serilmesi

Bu elastik katman suni çimin zemine daha iyi tutunmasını sağlamaktadır. Bununla birlikte yüzey yapıştırıcısı eklenerek suni çimin zemine düzgün bir şekilde oturmasını sağlar.

  1. 4. Rulo Çimin Serilmesi

Zemin düzeltilip drenaj kanalları açıldıktan sonra sırada en keyifli kısım var. Suni çim seriminin yapılması. Suni çim rulolar halinde ve eşit ölçülerde olduğu için serimi oldukça kolaydır. Suni çim döşeyeceğiniz alanı ölçerek suni çimi kesin ve yerleştirin. Suni çimi maket bıçağı ya da makas ile kolaylıkla kesebilirsiniz. Bu sayede her alana eşit bir şekilde suni çimi kolaylıkla yayabilirsiniz.

 

  1. 5. Suni Çimi Zemine Sabitleyin

Suni çimi zemine sabitlerken bir yapıştırıcı ya da bant kullanabilirsiniz. Suni çim yapıştırıcısını zeminde zik zaklar çizerek yayınız ve çimi zemine yerleştiriniz. Sudan ve nemden etkilenmeyen yapısı ile harika bir çözüm olacaktır.

 

  1. 6. Sentetik Çim Üzerine Silis Kumu Dökün

Sentetik çim zemin yapıştıktan ve kuruduktan sonra üzerine silis kumu döküp fırçalayınız. Bu zeminde kalan boşlukları doldurur ve daha düz bir zemin elde etmesini sağlar. Ayrıca silis kumu suni çimin daha dik ve gösterişli gözükmesini sağlar.

İşte beton zemin üzerine suni çim uygulama bu kadar basit!

>>>>>> Detaylı bilgi için suni çim nasıl döşenir içeriğimizi inceleyebilirsiniz. 

Sentetik Çim Beton Zemin Uygulaması Fiyatları Nedir?

Sentetik Çim Beton Zemin Uygulaması Fiyatları Nedir 

Ekip Spor Türkiye’nin en iyi sentetik çim üreticisifirmaları arasında yer almaktadır. Teknik ve deneyimli kadrosu ile Avrupa başta olmak üzere dünyanın her yerine suni çim ihracatı yapmaktadır. Ürettiğimiz suni çimlerin alanınıza uygun olacak şekilde kurulumunu gerçekleştiriyor ve sizlere anahtar teslim sahalar ve yaşam alanları teslim ediyoruz.

Sentetik çim beton zemin uygulaması fiyatları tercih edeceğiniz suni çimin çeşidine ve kullanılacak malzeme miktarına bağlı olarak değişmektedir. Projeniz ile birlikte bizimle iletişime geçerek suni çim fiyatları ile ilgili bilgi alabilir ve sentetik çim beton zemin uygulaması hakkında detay öğrenebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.