HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

En Rahat Tribün Koltuğu Hangisidir?

26-04-2024 12:28
En Rahat Tribün Koltuğu Hangisidir?
En Rahat Tribün Koltuğu Hangisidir?

Tribün seyircilerin konforlu bir şekilde spor müsabakasını izlemesi için oldukça önemlidir. Bu nedenle spor tesisi sahipleri stadyum koltuğu tercihinde konforlu, uzun ömürlü ve kullanıcı dostu ürünler seçmelidir. 3 çeşit tribün koltuğu bulunmaktadır. Katlanır tribün koltuğu, arkalıklı tribün koltuğu ve arkalıksız tribün koltuğu. Bu 3 tribün koltuğu arasında en rahat tribün koltuğu hangisidir sorusuna yanıt bulalım.

Ekip Spor Türkiye’nin lider tribün koltuğu üreticileri arasında ilk sırada yer almaktadır. Türkiye’nin bir çok spor sahasında firmamızın üretmiş olduğu tribün koltuklarına rastlayabilirsiniz. Bu kapsamda tribün koltuğu satın almak isterseniz Ekip Spor doğru bir tercih olacaktır. Firmamız sadece tribün koltuğu yapmıyor, aynı zamanda tribün yapımı hizmeti de sunuyor. Konforlu, donanımlı ve farklı çeşitleri ile her bütçeye uygun uzun ömürlü tribün koltukları web sitemizde sizleri bekliyor.

 

Kullanıcı Dostu Stadyum Koltuğu Hangi Ölçülerde Olmalıdır?

Kullanıcı Dostu Stadyum Koltuğu Hangi Ölçülerde Olmalıdır?

Stadyum koltuğu ölçüleri standarttır. Tercih edeceğiniz stadyum koltuğu çeşidine bağlı olarak ölçüler değişir. Bu kapsamda;

·         Standart arkalıksız tribün koltuğu ölçüleri; genişlik:44cm, derinlik: 38cm, yükseklik ise 13cm olarak tasarlanmaktadır.

·         Standart arkalıklı sırt destekli tribün koltuğu ölçüleri; genişlik: 43,5cm, derinlik: 45cm, yükseklik: 34 cm olarak tasarlanmaktadır.

Tribün koltuğu seçerken ölçülerine ve bu ölçülerin kullanıcı dostu olup olmamasına dikkat edilmelidir. İzleyicilere konforlu bir maç deneyimi yaşatmak isteyen saha işletmecileri için yukarıdaki standart tribün koltuğu ölçülerini öneririz. Ayrıca spor sahasının konseptine uygun farklı renklerde tribün koltukları ile seyircinin ilgisini çekebilir ve sahanıza estetik bir şıklık katabilirsiniz.

Eğer siz de şık, uzun ömürlü ve estetik tasarıma sahip stadyum koltukları arıyorsanız tek yapmanız gereken tribün koltuğu fiyatları için bizimle iletişime geçmenizdir.

Konforlu ve Rahat Tribün Koltuğu Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Konforlu ve Rahat Tribün Koltuğu Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Tribün koltuğu seçerken dikkat etmeniz gereken birkaç husus bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi kullanıcı dostu ve konforlu tribün koltukları seçmektir. Spor tutkunlarının maç izlerken bel ağrısı yaşamaması için arkalıklı tribün koltukları daha idealdir. Sırtlıklı tribün koltukları seyircilerin arkalarına yaslanarak daha rahat bir şekilde maça odaklanmasını sağlamaktadır. Ayrıca;

·         Açık spor sahaları için kötü hava koşullarına dayanıklı olmalıdır.

·         TSE belgeli olmalıdır.

·         Sökülüp takılabilir özellikte hafif ve kompakt yapıda olmalıdır.

·         Kullanım ömrü uzun olmalıdır.

·         UV direncine sahip olmalıdır, güneş ışınlarında rengi solmamalıdır.

·         Yere sabitlenebilmeli ve taraftarlar tarafından sökülmesi kolay olmamalıdır.

Tüm bu etmenler doğrultusunda Ekip Spor olarak size Türkiye’nin en iyi tribün koltuğu modellerini sunmanın gururunu yaşıyoruz. Uzun ömürlü, dayanıklı ve yukarıdaki tüm özellikleri içinde barındıran tribün koltuklarımız sayesinde sporseverler keyifli bir deneyim yaşayacaktır.

Bütçe Dostu Rahat Tribün Koltuğu Fiyatları ve Tribün Yapımı Maliyeti



Ekip Spor'un bütçe dostu rahat tribün koltukları, kaliteli malzemeleri ve ergonomik tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Sunduğu uygun fiyatlarla birlikte, spor etkinlikleri için ideal bir seyir deneyimi sunuyor. Ekip Spor'un tribün koltukları, hem dayanıklılığıyla hem de konforuyla ön plana çıkıyor, böylece uzun süreli oturma gerektiren etkinliklerde konforlu bir alternatif sunuyor. Bu koltuklar, bütçe dostu olmalarıyla beraber, kaliteli ve rahat bir spor seyircisi deneyimi arayanlar için mükemmel bir seçenek olabilir. Ekip Spor'un sunduğu rekabetçi fiyatlar, spor tesislerinin veya organizasyonların bütçelerini korurken, kaliteli tribün koltuklarıyla seyircilere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Bütçe dostu tribün yapımı maliyeti için bizi arayıp kapsamlı bilgi alabilirsiniz. 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.