HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Halı Saha Çimi Nerede Satılır?

14-04-2022 15:51
Halı Saha Çimi Nerede Satılır?

Halı saha çimi nerede satılır?

Halı saha futbol severlerin en çok vakit geçirdiği alandır. Sportif aktiviteleri konforlu bir şekilde yapmak isteyen kişilerin tercih ettiği halı sahalar kaliteli halı saha çimi bulunan futbol sahalarıdır. Bu yüzden halı sahalarda son yıllarda güvenli ve sağlam suni çim kullanımı yaygınlaşmıştır. Halı saha çimi olarak suni çim bakımı oldukça kolay, uzun ömürlü ve dayanıklı bir zemin çeşididir. Bu yüzden halı saha zeminleri gerçek çim ile değil de doğal çim ile döşenmektedir.

Peki suni çim nasıl döşenir merak ediyorsanız içeriğimizi inceleyebilirsiniz. Ekip Spor olarak halı saha çimi satın almak isteyenlere harika yapay çim modelleri sunuyoruz. Ayrıca montaj ekibimiz ile birlikte kaliteli bir halı saha kurulumu sizler için yapıyoruz. Eğer sizde halı saha yapımı ile ilgili bilgi almak istiyorsanız tek yapmanız gereken bizi aramaktır.

Halı saha çimi nereden alınır?

Halı saha çimi satın almak isteyenler için çok fazla firma bulunmaktadır. Yapay çim satan firmalar üretimde kullandığı malzemeye bağlı olarak farklı tüketiciye farklı fiyatlar sunmaktadır. Kaliteli, dayanıklı ve uzun ömürlü halı saha çiminin adresi Ekip Spor ise sizlere en uygun fiyatlı suni çim modelleri ile hizmet vermektedir.

Halı saha çimi nereden alınır diye sorarsanız Ekip Spor sizin için doğru adrestir. Aşağıda halı saha çimi ile ilgili merak ettiğiniz bütün sorulara yanıt bulabilirsiniz. Suni çim bakımı nasıl yapılır, suni çimin doğal çimden farkı nedir gibi soruların yanıtlarını ise içeriklerimizi okuyarak detaylıca öğrenebilirsiniz.

Halı Saha Çimi İle İlgili Sıklıkla Sorulan Sorular

Halı Saha Çimi İle İlgili Sıklıkla Sorulan Sorular. 

Halı saha metresi kaç para?

Halı saha metre fiyatı tercih ettiğiniz suni çim çeşidine bağlı olarak değişir. Suni çim hav yüksekliği halı sahalar için 30-40-50-60cm olmaktadır. Tercih ettiğiniz ölçüye bağlı olarak bizimle iletişime geçip detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Halı sahada hangi çim kullanılır?

Halı sahada yaygın olarak suni çim yani yapay çim kullanılır. Halı saha çimi olarak dayanıklı, uzun ömürlü ve zamanla yıpranmayan bir seçenektir. Bu yüzden sıklıkla tercih edilir.

Sahalar gerçek çim mi?

Sahalarda kullanılan çim çeşitleri gerçek ya da yapay olabilir. Ama kullanım ömrünün uzun olması için yapay çim daha çok tercih edilir. Özellikle de yoğun kullanılan halı sahalarda kötü hava koşullarına karşı da dayanıklı olması için suni çim yani yapay çim kullanımı uygundur.

Çim halı kullanışlı mı?

Çim halı zamanla rengi solmayan, estetik, şık ve zarif bir tasarıma sahiptir. Bu da hem kullanışlı hem de uzun ömürlü olmasını sağlar. Çim halı almak isteyenler uzun vadede çok karlı bir yatırım yapmış olur. Çünkü çim halının bakım maliyeti yoktur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.