HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Halı Saha Sentetik Çim Üretim Ve Uygulama

09-08-2022 12:28
Halı Saha Sentetik Çim Üretim Ve Uygulama

Halı Saha Sentetik Çim Üretim Ve Uygulama

Sentetik çim halı sahaların vazgeçilmez zemin çeşididir. Türkiye’de her yıl yenilikçi sentetik çim üreticisi firmalar tarafından ürün yelpazesi genişletiliyor. Bu sayede daha konforlu bir zeminde halı saha maçı yapmak mümkün oluyor. Zemin kalitesi arttıkça oyun kalitesi artıyor bu sayede de halı saha tesislerine olan talep artıyor. Bu yüzden halı saha sentetik çim uygulama için alanında uzman suni çim üreticisi firmalar ile çalışmanızı öneririz.

Ekip Spor olarak Türkiye’nin en iyi halı saha sentetik çim üretim ve uygulama yapan firmasıyız. Halı saha çimi olarak ürün portföyümüzde 14 suni çim çeşidi bulunmaktadır. Halı sahanın kullanım yoğunluğuna, amacına ve üzerinde yapılacak spora bağlı olarak bu sentetik çim modellerinden birini seçebilirsiniz.

Firmamız halı tesisinize en uygun suni çimi seçmeniz konusunda size yardımcı olmaktadır. Ayrıca anahtar teslim halı saha kurulumu yaparak da tesisi kullanıma hazır bir şekilde size teslim ediyoruz. FIFA onaylı suni çim (FIFA approved artificial turf) çeşitlerimiz ile tüm dünyaya profesyonel futbol stadyumları kuruyoruz.

Halı saha sentetik çim uygulaması ve anahtar teslim halı saha yapımı için tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmektir.

Türkiye’nin En Kaliteli Sentetik Çim Üreticisi

 Türkiye’nin En Kaliteli Sentetik Çim Üreticisi

Sentetik çim üreticisi olarak Ekip Spor Türkiye’nin en kaliteli sentetik çim üreticisi olarak size hizmet vermektedir. Parlak yapılı, yüksek dayanımlı ve uzun ömürlü sentetik çim çeşitlerimiz ile yıllarca kullanabileceğiniz halı sahalar kuruyoruz. Sentetik çimin doğal çim karşısındaki avantajını kullanarak her yıl 1000+ Saat/Yıl kullanım ömrüne sahip bir ürün sunuyoruz. Doğal çimde bu süre 250 saat/yıla kadar düşmektedir.

4 mevsim kullanıma uygun olarak sizlere sunduğumuz sentetik çim çeşitleri kötü hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Sentetik çim üretimi yaparken kalite odaklı çalışan firmamız Türkiye’nin en iyi suni çim üreticisi olarak lider konumdadır. Ekip Spor Sentetik Çimleri aşağıdaki özelliklere sahiptir;

  • ·4 mevsim kullanıma uygun
  • ·Hızlı kurulum
  • ·Kanserojen maddelerden uzak
  • ·Drenaj kanalları ile kolay su tahliyesi
  • ·Toz tutmayan yapı
  • ·Antibakteriyel koruma
  • ·En az 10 yıl kullanım ömrü
  • ·FIFA onaylı profesyonel stadyumlara uygun

Tüm bu yetkin özellikleri ile Ekip Spor Türkiye’nin en kaliteli sentetik çim üreticisi olarak size hizmet vermektedir. Hemen bizimle iletişime geçerek sentetik çim hakkında tüm bilgilere ulaşıp sipariş verebilirsiniz.

Sentetik Çim Üretimi 2023

Sentetik Çim Üretimi 2022 

Sentetik çim üretimi 2023 yılında da artarak devam etmektedir. Suni çim zeminlere olan ilginin artması sentetik çim üretimini de arttırmaktadır. Bu noktada Ekip Spor olarak her yıl üretim potansiyelimizi genişleterek yolumuza devam ediyoruz. 2023 sentetik çim üretimi noktasında en çok m2 üretim yapan firmayız.

Türkiye başta olmak üzere dünyanın her yerine sentetik çim gönderiyoruz. FIFA onaylı sentetik çim modellerimiz ile profesyonel halı saha kurulumu yapıyoruz ve tesisinizi dünya standartlarına getiriyoruz. Hemen bizimle iletişime geçerek sentetik çim fiyatları 2023 hakkında bilgi alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.