HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Halı Saha Suni Çim

27-04-2022 16:48
Halı Saha Suni Çim

Halı Saha Suni Çim

Futbol oynamayı sevenler için halı sahanın kalitesi çok önemlidir. Halı sahalar önceki yıllarda doğal çim ile yapılıyordu. Doğal çim halı sahanın kullanım ömrünün kısa olmasına sebep olmaktaydı. Bu yüzden kış aylarında halı sahalar çamur ve bataktan kullanılamaz hale gelirdi. Suni çim teknolojisi keşfedildikten sonra halı saha suni çim modelleri üretildi. Halı sahalar için suni çim çeşitleri sahanın kullanım ömrünün uzun olmasını ve 4 mevsim kullanımının mümkün olmasını sağlamaktadır.

Hala saha suni çim çeşitleri oldukça fazladır. Ekip Spor olarak futbol sahası suni çim modelleri arasında 20mm hav yüksekliğinden başlayıp 65mm’e kadar devam eden bir çok çeşit bulunmaktadır.

Halı Saha Zemini İçin Uygun Suni Çim Modelleri

Halı Saha Zemini İçin Uygun Suni Çim Modelleri

  • ·Pro Odin Suni Çim: FIFA standartlarına uygun spine iplik türünden yapılmış 320 mikron kalınlığa sahip profesyonel halı saha suni çim çeşididir.
  • ·Omega Suni Çim: Profesyonel futbol sahası için uygun 12000 dtes değerlerine sahip omurga kalınlığı ideal bir suni çim halıdır.
  • ·Odin Suni Çim: 2 tonlu spor sahası suni çim çeşididir. Yeşilin açık ve koyu tonları bir arada kullanılmaktadır. Doğal bir halı saha görünümü için uygundur.
  • ·Non-Infill Suni Çim: Granülsüz kullanıma uygun 30mm ile 35mm hav boyu bulunan sadece kum kullanılarak inşa edilen suni çimdir. Temiz kullanım ve düşük bakım maliyeti sağlar.
  • ·Nanna Suni Çim: 9500 dtex ipliklere sahiptir. Ekonomik bir suni çim modelidir. Futbol, tenis ve ragbi için uygundur.
  • ·Lokisoft Suni Çim: İplik kalınlığı oldukça sık ve dolgulu bir halı saha çim modelidir. 20mm ile 60mm arasında kalınlığa sahiptir.
  • ·Multisport Suni Çim: Farklı spor sahaları için uygun olan ve kırmızı, mavi gibi tonlarda üretilen bir suni çimdir. Hem peyzaj hem de spor sahaları için uygundur. 13mm ile 30mm arasında hav boyuna sahiptir. 5500 dtex iplik dokuması vardır. Ekonomik bir çim modelidir.
  • ·Leon Suni Çim: Yeşilin en canlı tonlarından üretilen Leon suni çim çok dayanıklı bir çim modelidir. Futbol sahaları için uygun dtex ve hav boyuna sahiptir.
  • ·Dogu Suni Çim: 20mm ile 65mm hav boyuna sahiptir. Bir çok farklı saha sporu için uygundur. Futbol, tenis, hokey, beyzbol ve çok amaçlı spor sahalarına entegre edilebilir.
  • ·Cleopatra Suni Çim: 20mm ile 65mm hav boyutlarına sahiptir. Oldukça konforlu olan bu model 10600 dtex kalındığına sahiptir. Uzun ömürlüdür ve tok bir görünüme sahiptir. Futbol ve ragbi için uygundur.
  • ·Cibido Suni Çim: 11000 dtex kalınlığa sahiptir. 20mm ile 65mm hav boyuna sahiptir. Futbol ve beyzbol sahası için uygundur. Birinci sınıf kalitede bir üründür.
  • ·Padeles Suni Çim: Padel tenis veya normal tenis sahası için uygun olan 8000dtex ve 5500 dtex fibrile iplik ile ürettiğimiz suni çim çeşididir.

Halı Saha Çimi M2 Fiyatları

Halı Saha Çimi M2 Fiyatları

Halı saha çimi metrekare fiyatları suni çimin hav boyuna ve sıklığına bağlı olarak değişir. Bu bağlamda halı saha çimi m2 fiyatları hav boyu ve sıklığına göre 6,50€+KDV/m²fiyatından başlayıp 11,50€+KDV/m²arasında değişmektedir.

Bizi arayın ve spor sahanıza en uygun halı saha suni çim modeline karar verelim. Fiyat hesaplamasının ardından da suni çim kurulumunu sizler için yapalım. Hemen bizimle iletişime geçip avantajlı halı saha çimi m2 fiyatları öğrenebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.