HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Hatay Kırıkhan Fifa Sertifikalı Saha Tamamlandı

20-05-2022 16:22
Hatay Kırıkhan Fifa Sertifikalı Saha Tamamlandı

Ekip Spor olarak PROODIN GRASS ürünümüzü kullanarak Hatay Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kırıkhan Futbol Sahası projesini tamamladık. FIFA tarafından akredite edilmiş suni çim sistemlerimizden Pro odin Grass ile Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne Kırıkhan Futbol Sahası projesini kurduk. Sahada uluslararası maçların yanı sıra yerel ve iller arası profesyonel maçlar da oynanabilmektedir.

FIFA onaylı yeni futbol çimi ile hem gençlere hem de yetişkinlere kaliteli bir futbol sahası sunduk. Kırıkhan Futbol Sahası, modern, güvenli ve kaliteli zemini ile futbolun keyfini zirvede yaşatacak. Proodin Grass kalitesi ile saha uluslararası projelere uygun hale getirilmiş, yaralanma riski en aza indirilmiştir.

FIFA Quality Programme For Football Turf – FIFA Quality Sertifikası kapsamında uzun vadeli bir yatırım yapan Hatay İl Müdürlüğü, futbolun gelişimine önemli katkı sağladı. Ekip Spor olarak tüm dünyada FIFA onaylı suni çim sahalarımız ile profesyonel suni çim futbol sahaları kurup anahtar teslim yapıyoruz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.