HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Muş Hasköy Fifa Sertifikalı Saha Tamamlandı

20-05-2022 16:49
Muş Hasköy Fifa Sertifikalı Saha Tamamlandı

Ekip Spor Muş'ta Hasköy Futbol Sahası projesini tamamladı. FIFA Kalite Programı kapsamında FIFA tarafından akredite edilmiş Leon Grass ürününü kullanarak saha kurulumunu tamamladı. FIFA Kalite Belgemiz ile tamamladığımız Hasköy Futbol Sahası, uluslararası maçlara ev sahipliği yapabilecek kapasitededir.

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün yeni sahasında FIFA onaylı suni çim kullanarak kaliteli bir futbol zemini oluşturduk. Gençlere daha güvenli ve sağlam bir zeminde futbol oynamanın keyfini yaşatmak için her daim daha kaliteli futbol çimi üretmeyi kendimize borç biliriz. Kaliteli futbol çimi modellerimiz ile ulusal ve bölgesel turnuvalar ile daha güvenli bir zeminde futbol oynayabilecekler.

FIFA Quality programı kapsamında uzun vadeli bir yatırım olan FIFA Quality Programme For Football Turf – FIFA Quality standardına uygun bir saha oluşturduk. Ekip Spor olarak futbolun tüm dünyada gelişmesine katkı sağlamak adına FIFA sertifikalı suni çimimizi tüm dünyaya yaymak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.