HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Padel Kortu İçin Suni Çim Tavsiyesi

20-04-2022 13:20
Padel Kortu İçin Suni Çim Tavsiyesi

Padel Kortu İçin Suni Çim Tavsiyesi

Padel tenis son yılların en popüler saha oyunlarından biridir. 2’şer ya da 4’e kişilik takımlarla oynanan padel boş zamanlarını dolu bir şekilde geçirmek için eğlenceli bir aktivitedir. Eşli oynanması aile ile birlikte verimli vakit geçirmeye olanak sağlamaktadır. Padel tenis oynamak isteyenler için özel kortlar bulunmaktadır. Padel tenis kortu suni çim, akrilik ya da tartan zemin olabilir. Bugün sizlere padel tenis kortu için suni çim tavsiyesi vereceğiz. Padel tenis kortu için ürettiğimiz suni çim çeşitlerini linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.

En Kaliteli Padel Tenis Suni Çimi

 Padel Tenis Kortu Yapımı

Padel tenis kortu yapımında kullanılan suni çim standart tenis kortu için kullanılan suni çimle aynıdır. Tenis suni çimi oyun esnasında kaymayı engelleyici, hızlı hareket olanağı sağlayan kaliteli bir çimdir. Kötü hava koşullarında bile zeminde kaymadan tenis oynayabilirsiniz. Tenis sentetik çimi düşseniz bile darbe emici özelliği ile yaralanmayı önler. Bu da hem güvenli hem de konforlu bir oyun imkanı sunar. Ayrıca padel tenis çimi yoğun olarak kullanılsa da zamanla deforme olmaz.

Ekip Spor’un en az 10 yıl kullanım ömrüne sahip padel çimi deforme olmadan uzun yıllar konforlu oyun imkanı sunar. Padel tenis için ürettiğimiz suni çim çeşitleri farklı renklerde olabilir. Sarı, mavi ve yeşilin farklı tonlarında padel tenis yapay çimi üretiyoruz. 

Peki suni çim padel tenis kortu kurulumu nasıl yapılır? Bilinmesi gerekenler nelerdir, inceleyelim.

6 Adımda Suni Çim Padel Tenis Kortu Kurulumu Nasıl Yapılır?

Suni Çim Padel Tenis Kortu Kurulumu Nasıl Yapılır 

Padel tenis kortu için belirlenen bazı standartlar vardır. Bu standartları Uluslararası Padel Federasyonu belirler. Padel Federasyonu’nun belirlediği kurallar çerçevesinde suni çim padel tenis kortu yapılırken aşağıdaki adımlar takip edilmelidir;

  1. 1.Öncelikle kort zemini kazılır ve zemin düzeltilir.
  2. 2.Ardından padel tenis için beton zemin yapılır.
  3. 3.Bu beton zemin hatılı için kontrplak kalıplar kullanılır.
  4. 4.Ardından saha zeminine padel tenis suni çimi serilir.
  5. 5.Silindirler yardımı ile suni çim sıkıştırılır.
  6. 6.Son olarak saha çizgileri çekilir ve padel kortu yapımı tamamlanır.

Not: Eğer padel tenis kortu suni çim ile yapılacak ise zemin BETON, akrilik ya da tartan yapılacak ise zemin ASFALT olmalıdır.

Padel tenis kortu yapım maliyeti kort için kullanacağınız zemin çeşidine, kort etrafında kullanacağınız çit çeşidine ve tenis malzemelerine bağlı olarak değişmektedir. Eğer sizde boş zamanlarınızı değerlendirmek ya da ticari anlamda bir padel tenis sahası yaptırmak istiyorsanız Ekip Spor ile iletişime geçin, anahtar teslim padel tenis kortu hızlıca sizin olsun!

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.